خانه سبک زندگی آشپزی آموزش آشپزی ایرانی تهیه کیک آناناس

آموزش آشپزی ایرانی تهیه کیک آناناس

5 ثانیه خوانده شده
0
0
105

طرز تهیه کیک آناناس

را با ساده ترین روش به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم که امیدواریم از پخت این کیک در منزل نهایت لذت را ببرید.

آناناس میوه ای خوش طعم است که می توانید از این میوه گرمسیری برای پخت کیکاستفاده کنید. در طرز تهیه کیک آناناس از نارگیل و کمپوت آناناس و شیر و کره و آرد و شکر و تخم مرغ و وانیل و جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده می شود که این کیک به دلیل داشتن آناناس و نارگیل طعمی فوق العاده دارد.

اغلب افراد علاقه زیادی به خوردن کیک های میوه ای دارند کیک آناناس و کیک سیب و کیک انار از انواع کیکهای میوه ای هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر این کیک ها را در منزل بپزید.

مواد لازم

  • شیر : یک پیمانه ( می توانید از ۳/۴ پیمانه شیر و ۱/۴ پیمانه آب آناناس نیز استفاده کنید)
  • شکر : یک پیمانه
  • کره : ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ درشت : سه عدد
  • پودر نارگیل : ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین : یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • تکه های کمپوت آناناس : به میزان لازم
  • آرد : دو پیمانه
  • وانیل : ۱.۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک آناناس در منزل

برای پخت کیک آناناس ابتدا همه مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا داغ شود سپس در ته قالب کیک ۲۳ سانتی کاغذ روغنی بیندازید می توانید به جای استفاده از کاغذ روغنی قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک آناناس کره را در ظرف مناسبی بریزید و شکر را به کره اضافه کنید سپس مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید توجه داشته باشید که کره باید نرم شده باشد تا به راحتی با شکر مخلوط شود.

تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.

وانیل را به مایه کیک اضافه کرده و شیر را هم در سه مرحله به مایه کیک آناناسی بیفزایید.

در این مرحله از پخت کیک آناناسی آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.

سپس مخلوط آرد به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه نمایید و با دور کند همزن آرد را با بقیه مواد کیکمخلوط نمایید.

پودر نارگیل را به مخلوط مواد کیک بیفزایید می توانید در این مرحله برای خوش طعم شدن کیک آناناس مقداری زعفران نیز به مایه کیک اضافه کنید.

در مرحله آخر دستور پخت کیک آناناس مایه آماده شده کیک را در قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید.

آناناس ها روی مایه کیک به صورت مرتب بچینید.

قالب کیک را ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده می توانید برای اینکه از پخت کامل کیک مطمئن شوید یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید اگر خلال دندان موقع خارج شدن از کیک تمیز باشد کیک آماده است.

در طرز تهیه کیک آناناس بعد از اینکه کیک به خوبی پخته شد اجازه دهید سرد شود سپس آن را در ظرف مناسبی قرار دهید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت کیک ها با طعم متنوع به بخشانواع کیک مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آپارات

لینک مستقیم ویژه کاربران اینترنت مخابرات استان سمنان

FILE / FOLDER NAME SIZE
 Pineapple Cake.mp4 ۵۶ MB

پسندیدید؟

در خبرنامه ثبت نام کنید و اخبار جدید را در ایمیل خود دریافت کنید

نگران نباشید ما اسپم نیست

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده علی صفا
  • کتاب آشپزی ایرانی

    غذاهای ایرانی، جزو غنی ترین و متنوع ترین غذاهای دنیا هستند. در کمتر کشوری میتوان این میزان…
  • آموزش پخت پاستا آلفردو

    پاستا یکی از معروف ترین غذاهایی ایتالیایی است که یکی از رایج ترین سس های آن، سس آلفردو است…
  • آموزش درست کردن همبرگر توسط Gordon Ramsays

    همبرگر یکی از خوشمزه‌ ترین و محبوبترین فست فودهای دنیاست که به روش‌ های مختلف و با چاشنی‌ …
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هجده =

بررسی کنید

آموزش تایپوگرافی برای ویرایشگران فیلم

تایپوگرافی (Typography) یکی از قدیمی ترین نوع های هنر در جهان می باشد. تایپوگرافی هنری است…