خانه سبک زندگی آشپزی طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه کیک لیمویی

7 ثانیه خوانده شده
0
0
52

آرد :۲۵۰ گرم

کیک لیمویی کیک و شیرینی

کره : ۱۸۰ گرم نرم شده

شکر :۱۸۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

بکینگ پودر :۱/۵ قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو :۳ قاشق چایخوری

آبلیموی تازه :۲ قاشق سوپخوری

فر را با ۲۰۰ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم شود.

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند و شکر حل شود حدود ۵ الی ۶ دقیقه با درجه تند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر یک دانه ای که اضافه کردید ۳۰ ثانیه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.

حالا رنده لیمو ترش و آلبیمو را اضافه کنید.( بگینگ پودر و آرد را مخلوط کنید و سه بار الک کنید)، بار آخر آرد را روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید تا آرد به خورد مواد برود.

برای بهتر شدن کیفیت این کیک بهتر است از قالب های میان تهی استفاده کنید، قالب حدود ۲۳ سانتی مناسب این مقدار مواد است.

کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و مواد را رویش بریزید.

روی مواد را صاف نکنید، کیک های کره ای خودشان در گرمای فر سطحشان صاف می شوند و بعد در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهی

می توانید در نهایت این کیک را با مقداری مارمالاد که با کمی آبلیموی تازه مخلوط و رقیق شده برس کشی کنید تا براق و زیبا تر و خوش طعم تر شود یا با سه چهار قاشق آبلیموی تازه و یک

پیمانه پودر قند آیسینگ شکری درست کنید و روی کیک بریزید.

منبع : آپارات

لینک مستقیم ویژه کاربران اینترنت مخابرات استان سمنان

FILE / FOLDER NAME SIZE
 Lime Cake.mp4 ۱۳۷ MB

 

 

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده علی صفا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 18 =

بررسی کنید

آموزش بافتنی، سطح مبتدی

اگر به بافتنی با میل و کاموا علاقمند هستید ولی تاکنون برای یادگرفتن اینکار فرصتی نداشته ای…