خانه سبک زندگی آشپزی کتاب آشپزی ایرانی

کتاب آشپزی ایرانی

6 ثانیه خوانده شده
0
0
63

غذاهای ایرانی، جزو غنی ترین و متنوع ترین غذاهای دنیا هستند. در کمتر کشوری میتوان این میزان تنوع طعم و مزه و چاشنی را پیدا کرد. به همین دلیل، آشپزی ایرانی نیز جزو سخت ترین آشپزی هاست.

در این مطلب، کتابی برای شما آماده کرده ایم که شامل دستور پخت حدود ۵۰ غذای اصیل ایرانی است. ضمن اینکه روش پخت تعدادی از غذاهای معروف فرنگی نیز در آن آورده شده است.

توجه : این کتاب با اینکه محتوای ارزشمندی دارد، اما متاسفانه بدون عکس بوده و کیفیت متن آن نیز چندان خوب نیست.

منبعسرزمین دانلود

لینک مستقیم ویژه کاربران اینترنت مخابرات استان سمنان

FILE / FOLDER NAME SIZE
 Ashpazi.Irani.eBook.pdf ۱ MB
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده علی صفا
  • آموزش پخت پاستا آلفردو

    پاستا یکی از معروف ترین غذاهایی ایتالیایی است که یکی از رایج ترین سس های آن، سس آلفردو است…
  • آموزش درست کردن همبرگر توسط Gordon Ramsays

    همبرگر یکی از خوشمزه‌ ترین و محبوبترین فست فودهای دنیاست که به روش‌ های مختلف و با چاشنی‌ …
  • آموزش پخت ته چین مرغ (فیلم آموزشی)

    ته‌ چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، گوشت مرغ، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست …
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − شش =

بررسی کنید

آموزش تایپوگرافی برای ویرایشگران فیلم

تایپوگرافی (Typography) یکی از قدیمی ترین نوع های هنر در جهان می باشد. تایپوگرافی هنری است…